Services

WE DELIVER RESULTS

SAFETY

TRACK

TRACE

SOLUTIONS

bewezen expertise

FS&TTS

Personen, dieren en waardevolle goederen kunnen we traceren tot op een meter afstand en waar dan ook ter wereld. Of dit in de oerwouden van Brazilië is of in de woestijn in het Midden Oosten, in de grotten van Thailand of de hoogste bergen. In een wolkenkrabber in New York of op een jacht, midden op de oceaan.

veiligheid

geheimhoudingsplicht en discretie

Voor veel van datgene door FS&TTS is ontwikkeld en geleverd is het van groot belang dat details niet gedeeld worden met derden. Immers, de veiligheid of toepassing zou geschaad kunnen worden. Onze opdrachtgevers rekenen op geheimhoudingsplicht en discretie. Een prettige manier van samenwerken op basis van vertrouwen.

 

Passie en een team van experts, discretie, maar ook vertrouwen en exclusieve oplossingen zorgen ervoor dat opdrachtgevers ons vanuit de hele wereld weten te vinden.

oplossingen

kunst, antiek, auto’s, boten en vliegtuigen.

We hebben oplossingen bedacht voor het monitoren van waardevolle voorwerpen zoals kunst, antiek, auto’s, boten en vliegtuigen.

 

Uit gesprekken ontstaat vaak het beeld dat er niet de juiste toepassingen of oplossingen verkrijgbaar zijn. Neem eens contact op met FS&TTS en er gaat een hele nieuwe wereld open.